sv +46 720 421 086 info@safaribeyond.se

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Att skapa ett konto betyder att du är okej med vår användarvillkor och Integritetspolicy .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+46 720 421 086 info@safaribeyond.se
sv

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Att skapa ett konto betyder att du är okej med vår användarvillkor och Integritetspolicy .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

14 Dagar Safari& Exostika öar

0
14 Dagar Safari& Strand
Full Name*
Email Address*
Travel Date*
People*
Your Enquiry*
* Att skapa ett konto betyder att du är okej med vår användarvillkor och Integritetspolicy .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spara i Önskelistan

Adding item to wishlist requires an account

340

Varför Välja Oss?

 • Bästa Prisgaranti
 • Support i världsklass
 • Anpassade Rundturer
 • Professionella Reseguider

Behöver du hjälp / råd?

E-post eller ring oss idag. Vi är redo att stödja dig. Vi är tillgängliga 24/7.

+46 720 421 086

info@safaribeyond.se

Vackra öarna i Tanzania
Solen, är det inte det vi oftast längtar absolut mest efter, när vi besöker den västra delen av världen? varför inte uppleva paradiset i Tanzania, som en underbar avkoppling efter er spännande safaritur, med sol, vita sand stränder, utsökt mat, havsbad med snorkling och dykning, för att inte tala om dem spännande kryddsturer man kan gå på.

Från den världsberömda ön Zanzibar (Unguja), till dem exotiska öarna Pemba och Mafia, till ett antal unika och exklusiva privata öar, är Zanzibar den albsolut ultimata stranddestinationen.

Varför inte göra er bröllopsdag / smekmånad extra speciell och minnesvärd, och inte bara ett vanligt bröllop utan en dag att komma ihåg och minnas för alltid, i paradiset i Tanzania. Ge oss en chans att göra det över er förväntan.

Ön Zanzibar (Unguja)
Zanzibar är en semi-autonom region i Tanzania. Den består av Zanzibars skärgård och ligger i Indiska oceanen, 25–50 kilometer utanför Tanzanias fastland. Zanzibars skärgård består utav öarna Unguja och Pemba Island. Huvudstaden är Zanzibar City, och den är belägen på ön Unguja. Zanzibar har en yta på 2 461 km²

Bästa besöksperiod
Den bästa tiden att besöka Zanzibar är från juni till oktober månad, under de svala torra månaderna på våren. En annan populär tid att besöka denna tropiska ö är från december till februari när det är varmt och torrt.
Ideala dykperioder
Det finns två ideala tidersperioder att dyka utanför Zanzibars kust, i juli till augusti och i februari till mars. Dykning utanför nordkusten kan också ske med särskilt bra resultat från juni till oktober, och dykning utanför sydkusten mellan november och mars.

Andra äventyr
Aldabra – Jätte landsköldpaddornas fristad
Besök en exotisk och orörd ö som ligger nära Stone Town, och skåda dem enorma landsköldpaddorna som en gång i tiden har tagits hit från Seychellerna.
”Aldabra Giant Tortoise Sanctuary” är en stor och spännande turistattraktion, där den äldsta sköldpaddan är hela 192 år gammal och dessutom väger över hundra kilo. Det finns även möjligt att mata dessa jätte sköldpaddor, mot en mindre avgift som betalats direkt på ön.

7-timmars utflykt
Utforska Zanzibars fascinerande djurliv på en 7-timmars utflykt som kombinerar både delfinskådning och snorkling med ett orört skogsreservat.

Besök Mnemba Atoll Marine Park
Besök det mest berömda marinvårdsområdet i Zanzibar, Mnemba Atoll Marine Park husar befolkningar av morål, lejonfisk, stingrays och mer.

Pemba Island – Den gröna ön
Ön Pemba Island ligger cirka 80 km från Zanzibar (Unguja), och med ungefär samma avstånd direkt öster om Tanga, på det Tanzaniska fastlandet.
Med sitt kuperade kulliga landskap, och med en höjd som inte överstiger 100 meter över havet på sin högsta punkt, är ön Pemba efter storlek sett både mindre än och även en mindre känd destination än Zanzibar (Unguja).
Pemba, kallades även ”The Green Island” (Den gröna ön) av de tidiga arabiska besökande sjömännen, detta på grund av sin täta och frodiga vegetation. Ön har mer naturliga skogar och växter än hennes systerö Zanzibar (Unguja) i söder, och här växer naturligt även flertalet kryddnejlikor.

Den intressantaste punkten med Pemba är dess enorma rikedom av naturresurser, som sträcker sig från härliga stränder, till hela mangrove sumpträsk ekosystem, till naturliga skogar.
Korallrevet som omger ön skyddar en enorm mängd marina djurarter och erbjuder flera av de bästa dykplatserna i världen. Medan mycket av kusten är kantad med mangrove sumpträsk, finns det flertalet fantastiska sträckor av kustlinjen och dessutom attraktiva offshore-öar med rena härliga stränder och ett intressant fågeliv.

 

Tarangire Nationalpark
Tarangire National Park ligger 120 km söder om staden Arusha, längs den stora norra motorvägen ”The Great North Road”. Denna Nationalpark är ett mycket populärt resmål för dagsutflykter från staden. Tarangire erbjuder en uppsjö av olika vilda djur i sitt område på hela 2 850 kvadratkilometer.

Precis som i alla stora ekosystem, är vegetationen och de djurtyper ni finner här nära korrelerade med varrandra. Parkens huvudsakliga egenskaper är dess översvämningsslätt och dess gräsmarker. Dessa bestående till största del av olika typer av akaciaträd, med några spridda baobabs och tamarind samt korvträden (Kigelia africana).

Tarangire floden, varefter parken fått sitt namn, består med det enda permanenta vattnet för dem vilda djuren i området. När Maasai steppen torkar upp, vid slutet av den långa regnperioden i juni, flyttar djurlivet tillbaka till floden Tarangire. Detta gör Tarangire nationalpark till den näst tätaste platsen vad koncentrationen av vilda djur beträffar, endast Ngorongoro har en högre koncentration av vilda djur.Den bästa period för viltskådning i Tarangire sträcker sig mellan juni och oktober.

De vanligast förekommande djur som kan påträffas i parken inkluderar zebror, gnuer, lejon, leoparder, vattenbockar, giraffer, elefanter, gaseller, impala, gerenuk, mindre kudu och den vackra fransöronade oryxen. Har ni tur kan ni upptäcka den träklättrande pytonormen som parken är känd för, eller större kudu och hästantilopen som är sällsynta arter i norra Tanzania. Över 550 fågelarter har registrerats i parken.

 • Priset varierar beror på antal personer,säsong och boendeval

Avresa& Destination

Kilimanjaro International Airport

I priset ingår:

 • Allt boende enligt överenskommelse
 • Alla måltider
 • Alla lokala resor inklusive transfers
 • Alla tillstånd och avgifter för att besöka nationalparker
 • Tillgång till 4WD stretch land cruiser
 • Professionell safari guide
 • Flaskvatten i fordonet under game-drive
 • Medicinsk nödevakuering

Priset omfattar inte

 • Internationell flygbiljett,
 • Tanzania visum och reseförsäkringVisum till Tanzania krävs och måste nu erhållas före ankomst. För den obligatoriska e-visum gäller med hjälp av www.immigration.go.tz och klicka på e-Visa och fyll i den begärda ansökan
 • Dricks till din safari guide
 • Övriga kostnader som t ex tvätt, dryck på boende om inget annat anges
 • Kostnader för läkarbesök och/eller mediciner
 • Ändringar som görs i resplanen efter ankomst till Tanzania eller kostnader i samband med försenade eller inställda flyg
 • Eventuella nya skatter/avgifter som införts av Tanzanias regering före ankomsten
Resplan

Första DagenAnkomst till Kilimanjaro International Airport

Det finns två alternativ. Den första när du landar på kvällen, kommer vår guide at hämtar dig från flygplatsen och köra direkt till hotell för övernattning och middag. ( Hotellet i Arusha staden)

Om du landar på morgonen då kör vi direkt till hotellet som ligger nära Lake Manyara National park

Andra dagenAnkomst till Lake Manyara

Hela dagen ägnas åt utflykterna vid Lake Manyara National Parken. Dessa kan vara att observera flamingo och andra fåglar, gå vid sjön med en guide, och game drive

Tredje dagenÄventyr till nationalparken som är känd för sin stora årliga migration (SERENGETI)

dagen börjar äventyret i olika delar av Serengeti( norra, centrala och södra) som varar i tre dagar

sjätte dagenÄventyr i En stor kittel formad fördjupning i jordskorpan (kaldera)

sjätte dagen i Ngorongoro

sjunde DagenUpplev översvämningsslätt och gräsmarker i Tarangire

sjunde dagen i Tarangire

Sista dagen på Safari

De sista dagen åker vi tillbaka till Arusha – finns även möjlighet att flyga från nationalparken till Arusha så man slipper en längre transport med bil.

Efter äventyret på savannen väntar paradiset i sex dagar. Du kan välja mellan öarna Zanzibar, Mafia, Unguja eller Pemba.

Photos